Houtwerk en beschoeiing

Houtwerk en beschoeiing

Of het nu om een grote of een kleine tuin gaat, houten vlonders doen het altijd goed. Van gewolmaniseerd hout of hard hout, wij maken het voor u. Nieuw in het programma zijn de vlonders van kunststof. Makkelijk in onderhoud, maar zeker niet veel duurder dan hout. Denk maar eens aan het glad worden van het hout. Met de vlonders van Reant Hovenier kunt u optimaal genieten van uw vlonder.
Het leveren en plaatsen van duurzame vlonders in alle gewenste maten en vormen, is geen enkel probleem. Bij Reant Hovenier heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden.

Al onze vlonders worden met RVS schroeven bevestigd en verzonken. Onder de vlonders leggen we anti worteldoek, zodat onkruid geen kans heeft. De hardhouten reliëfplanken zijn 28mm dik en worden gemonteerd op hardhouten liggers van 7cm en zorgen zo voor een stevig geheel.

Ook zijn wij dealer van kunststof vlonderplanken zoals afgebeeld op de foto´s.Deze vlonderplanken worden met klemmen gemonteerd zodat u geen schroeven ziet.De planken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart,grijs,bruin en beige.Ook zijn er andere producten van dit materiaal verkrijgbaar zoals palen,planken en picknicktafels.Voor meer informatie: www.nedaplast.nl

Reant Hovenier logo
Reant Hovenier

Winteractie!

Winteractie!

In de periode van 1 December t/m 30 Januari houd Reant Hoveniers een winteractie!

Dit houd in dat u 10% korting krijgt bij de aanschaf van een van onze volgende diensten;

  • TUINONTWERP
  • TUINAANLEG
  • CONTRACT TUINONDERHOUD 
Reant Hovenier logo
Reant Hovenier